Svt agenda skolan

Skolspecial i Agenda – SVT Nyheter

Skolspecial i Agenda | SVT Nyheter

20 feb. 2022 — Idag går 280 000 elever i en skola som inte är kommunal och av dem går 77 i skolor som drivs som ett aktiebolag. Nu om friskolorna i Agenda.

Allt från lärarbrist till kunskapstapp sätts under lupp i Agendas specialavsnitt: Skolutmaningen. Följ med i SVT:s direktrapport.

Därför gör Agenda ett specialprogram om svenska skolan

Därför gör Agenda ett specialprogram om svenska skolan | SVT Nyheter

20 feb. 2022 — I en två timmar lång specialsändning tar Agenda upp de stora frågorna för svensk skola, och framför allt hur elevernas kunskap ska höjas.

Svenska skolan är återigen i politiskt fokus. Den senaste tiden har flera partier lagt nya förslag som berör hundratusentals elever och föräldrar. Det handlar bland annat om förslag att slopa möjligheten för föräldrar att ställa sina barn i kö till friskolor, om skolpengens storlek, hur betygssystemet ska vara utformat, och vilket mandat lärare ska ha i klassrummet. I en två timmar lång specialsändning tar Agenda upp de stora frågorna för svensk skola, och framför allt hur elevernas kunskap ska höjas.

Agenda – Fre 11 nov 2022 02:00 | SVT Play

Agenda | SVT Play

Det direktsända Agenda fördjupar sig i de viktigaste händelserna i Sverige och världen och sätter agendan för nästa veckas debatt.

Agenda | SVT Play

Men däremellan kommer SVT Agenda skolspecial. Det drar igång kl 20:00. Ska du titta? Translate Tweet.

Liberalerna on Twitter: “Skolan först. Men däremellan kommer …

SVT:s Agenda: Slaget om skolan | Skolporten

SVT:s Agenda: Slaget om skolan. Skolan har hamnat i politikens centrum. Nya förslag kommer från nästan alla partier. Håller Folkpartiet på att tappa greppet …

Skolan har hamnat i politikens centrum. Nya förslag kommer från nästan alla partier. Håller Folkpartiet på att tappa greppet om skolfrågan?

SVT:s Agenda: Slaget om skolan – Skolporten

20 feb. 2022 — Under söndagskvällens debatt i SVT:s Agenda menade skolministern att Sverige har tappat kontroll över de vinstdrivande friskolorna.

Agenda sänder specialprogram om Svenska skolan – Expressen

I ett specialavsnitt går SVT:s Agenda till botten med utmaningarna inom svensk skola. – Skolan är en het politisk fråga, men det är också en jätteviktig …

Barnverket – Agenda special idag: Skolutmaningen sänds…

Skolan behöver ordning och reda | Stor debatt i SVT Agenda om skolan – Riks

Emmie intervjuar riksdagsledamoten Patrick Reslow (SD) om gårdagens debatt i SVT Agenda om skolan. … Glöm inte bort att prenumerera på vår kanal om ni gillar …

Rakt och Ärligt

Keywords: svt agenda skolan